Bugün, 1 Haziran 2024 Cumartesi

Rotary Kulübü, Bandırma'lı Gazetecileri konuk etti

Rotary Kulübü, Bandırma

Erdoğan Çıkrıkçının başkanlığındaki Bandırma Rotary Kulübü, haftalık toplantısında, 24 Temmuz, basından sansürün kaldırılışının yıldönümü nedeniyle Bandırmalı gazetecileri konuk etti.

Erdoğan Çıkrıkçı`nın başkanlığındaki Bandırma Rotary Kulübü, haftalık toplantısında, 24 Temmuz, basından sansürün kaldırılışının yıldönümü nedeniyle Bandırmalı gazetecileri konuk etti.
Toplantıda, basın özgürlüğü ve basının demokrasilerdeki önemini dile getiren konuşmayı, Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı yaptı. Balıkçı, konuşmasında, basın özgürlüğünün, gazetecilerin kişisel özgürlüğü olmayıp, halkın haber alma ve bilgi edinme hakkının kullanımının bir aracı olduğunun altını çizdi. Gazeteci Balıkçı, demokrasinin kılcal damarları olarak nitelendirilen yerel basının önemini de vurguladı.
Gazetecilerin, meslekleriyle ilgili anı ve izlenimlerini de dile getirdikleri Rotary`nin toplantısı içten bir hava içinde geçti.
Toplantının sonunda Rotary Kulübü Başkanı Erdoğan Çıkrıkçı, konuşmacı Önder Balıkçı ile toplantıda bulunan gazetecilere birer teşekkür belgesi verdi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 30.9 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 15.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 30.9 ° / 15.7 ° Güneşli